Sommaren är i full gång och vad passar då bättre än lite modetips för resten av sommaren och den kallare tiden som kommer därpå? Fördelen med att shoppa sommarkläder när sommaren redan har inletts är att man kan göra det på semestern eller passa på när det är sommarrea. Det kan krävas snabba beslut när det är rea så här kommer lite tips på trendiga färger och modeller så att man är redo när det gäller.

Mode under varmare årstider

Något som aldrig verkar gå ur tiden för vare sig dam- eller herrmodet är en snygg kostym där kavajen kan tas av om det blir för varmt. Nu för tiden behöver inte kostymen vara lika strikt som förr, det kan vara ett vardagligare, lösare tyg och det finns en större variation av färger. I år är det trendigt med dämpade pastellfärger och det gäller även för kostymen. Den ses framför allt bland dammodet men det finns även herrmodeller att hitta. Variationen på kjolar är stor i år och det går att välja mellan såväl omlott- som volangkjolar som stilrena plisserade kjolar. På byxfronten är joggingbyxor en stor trend för män. De finns i klassiska sportiga modeller men även i mer stilrena modeller som hålls borta från gymmet.

Trendiga färger under vår och sommar

Jordiga färger går igen från föregående år, och här är bland annat beigea toner fortfarande attraktivt. Utöver dessa färgskalor ses även färgstarkare nyanser som chockrosa och olika nyanser av gult. Eftersom de jordiga färgerna tenderar vara något mer hållbara modemässigt samt kan vara enklare att matcha, kan det vara en idé att välja lite mer baskläder i dessa färger och att komplettera med enstaka plagg och accessoarer med trendiga färgklickar. På så sätt får man in flera trendkulörer som dessutom går att matcha ihop.

Mode under kalla årstider

Under de kyligare månaderna i Sverige göms mycket av ens outfit under varma ytterkläder. Men misströsta inte, då gäller det bara att satsa lite extra på en moderiktig jacka och snygga skor. Det finns ingen anledning att spendera så mycket tid i en höst- och vinterjacka som man inte trivs i. För män som vill ha en modern stil och hög kvalitet är Parajumpers för herr alltid ett stilsäkert val samtidigt som de håller värmen. På damfronten går det alltid bra med kappa. Har man tur kan man hitta en svart/vit som är en modern kombination i år. Så investera i en riktigt trendig och bekväm jacka och sluta räds de kalla månaderna, bär i stället upp ytterplaggen med glädje.

Förhoppningsvis har tipsen ovan gett tillräckligt med kött på benen för att kunna ta sig an både sommar- och höstshoppingen med självförtroende.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment