Varje årstid har sina modekläder och det är lika spännande varje gång. Internetbutikerna sadlar om och släpper nya årstidstrender. Det finns en flora av snygga kläder att välja mellan. Hoodien går alltid hem, alla årstider, och det finns till och med de som är varma i kallare väderlekar.

Var finns det bästa ungdomsmodet?

Köp kläderna hos Nordens största webbutik för barn och ungdomsmode! Sortimentet hos https://kidsbrandstore.se/ är både brett och läckert. Hög coolfaktor är viktigt, och självklart också miljömedvetenhet. Kids Brandstore har allt och du kan välja mellan kända märken som Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Peak Performance och många flera. Något som gör butiken extra attraktiv är en mycket vass kundservice som hela tiden strävar efter att bli bättre. Sortimentet utvecklas löpande för att alltid hållas aktuellt. Kids Brandstore startades 2011 och befinner sig ständigt i en positiv förbättringsresa, vilket förstås är ett driv som gynnar kunderna.

Ett miljövänligt modeföretag

Kids Brandstore har bara börjat sin hållbarhetsresa, och man berättar gärna hur man bidrager till en bättre värld. Det kan, som sagt vara bra att se över vilken butik man köper modekläder från. Bryr de sig om miljön och ungdomarnas framtid?

Kids Brandstore har kläder i återvunna material som polyester och bomull, viskos och modal. Policyn för det hållbara modet i butiken är att kläderna ska vara ekologiska till 50 % eller mer, vara återvunna eller vara tillverkade i andra material som har låg påverkan på miljön. Dessutom ska det finnas kända internationella certifieringar. Modeindustrin påverkar miljön och behöver ta ett stort ansvar för hållbarhet samt uppmuntra kunderna till att göra mer hållbara val, både vad gäller produkterna och hur de levereras. När du kommer till kassan hos Kids Brandstore kan du exempelvis välja ett miljövänligt fraktalternativ, vilket är förvalt men går att ändra. Förhoppningen är dock att kunden ska stå fast vid det miljövänliga alternativet.

Alltid aktuellt sortiment

En internetbutik ska vara kul och ständigt komma med nya tillskott i sortimentet. Nu kan tjejer köpa supersnygga Sofie Schnoor-boots med sin breda, låga, råtjocka sula och kraftfulla men ändå stilrena utformning. Killar kan köpa den maffiga fleecejackan JP Fleece från Peak Performance, som är luddig, djupt brun och har svarta inslag vid jackor och fickor. Eller varför inte Polo Ralph Laurens coola hoodieset med byxor och varm jacka i rutmönster. Det låter torrt men är riktigt toppmode, denna hoodie är riktigt snygg! Det finns många fler kläder och skor att välja mellan hos https://kidsbrandstore.se/, ta en titt du också!

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment