Våren har just börjat och det är dags att ta fram vår- och sommarkläderna. Det finns några extra trendiga och användbara plagg som du inte kan missa att bära i vår. Är du sugen på att införskaffa några av vårens och sommarens trender ska du surfa in på https://www.na-kd.com/sv och klicka hem dina favoriter. Vår- och sommarsäsongen präglas av eleganta siluetter och feminina drag. Trots att pandemin har fått människor att längta ut och tillbaks till kontoret hänger bekväma kläder fortfarande kvar. Mysstilen verkar vara här för att stanna. Vill du slå in på det mysiga spåret ska du klä dig i hoodies och sweatpants, helst ska det vara ett komplett set. Trackpants som är en del av den bekväma stilen är ett par byxor som syns allt mer. Det är nu helt okej att bära denna typ av träningsbyxor vart som helst oavsett anledning. När du bär dina trackpants kan du bära något mer sofistikerat på överkroppen.

Den avslappnade kostymen är en investering

Kostymen är ett av nyckelplaggen i vår. Både kavajen och kostymbyxorna går att använda separat också. I vår är det den avslappnade kostymen som gäller. Men det viktigaste är att du köper en kostym som du tycker är bekväm. Du kan välja en kostym i en neutral färg eller en i pastell. Vill du ha en lite mer chic touch på din look när du bär din kostym ska du bära den trendiga braletten under kavajen. Du kan med fördel ha kavajen öppen. Hud är något som präglar vår- och sommarmodet i stort och ett annat nyckelplagg är klänningen med bar rygg. En annan klänning som får lite extra tid i strålkastarljuset är den klassiska lilla svarta klänningen som egentligen aldrig går ur tiden. Hittar du en snygg och bekväm svart klänning bör den ha en given plats i din basgarderob.

Vida jeans och bikerjacka

Vida jeans är kanske den hetaste jeansmodellen just i vår. Till jeansen kan du bära en bikerjacka som gör en storstilad comeback i vår. En kort läderjacka är svårslagen. Den kan du också bära över klänningen och till kjolen.

Midilängden dominerar

Midiplagg är något som kommer mer under våren och stannar över sommaren. Det finns väldigt många kjolar och klänningar i den längden. Midikjolen är ett stilrent och lättmatchat plagg som du kan bära de varma sommardagarna men även till ett par stövlar i vår och till hösten.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment