Vem gillar inte att få mycket för pengarna? Att fynda kläder, skor och accessoarer är inte bara till plånbokens fördel. Din garderob kan dessutom bli välfylld eftersom du får mer till rätt pris. Men hur fyndar du på nätet? I den här artikeln får du konkreta tips på hur du shoppar mode till fyndpris online.

Kampanjer och rabatter

Fler väljer att fylla på garderoben genom att shoppa online. Faktum är att kläder, skor och accessoarer är en av de mest populära konsumtionskategorierna bland nätshoppande svenskar. I regel är priserna på nätet något lägre än hos de vanliga butikerna ute i den traditionella handeln.

Att shoppa mode online med rabatter eller via kampanjer gör mycket för din budget. Modebutiker på nätet tenderar att erbjuda både nya och befintliga kunder diverse kampanjer under årets lopp. Chiquelle är en populär modebutik som erbjuder tjejer ett trendigt utbud av kläder, skor och accessoarer. Just nu hittar du en fördelaktig rabattkod till Chiquelle på gratislandet https://www.gratislandet.se/rabattkod/chiquelle som ger dig möjligheten att shoppa loss på de senaste trenderna. I år är denimtrenden en het potatis i modevärlden. Hos Chiquelle hittar du supersnygga toppar som passar utmärkt till ett par läckra jeans. Så tipset är att hålla utkik efter generösa rabattkoder på nätet.

Rea och outlet

Ett annat sätt för att få ner prislappen på din shopping är att satsa stort när det är reatider. På nätet reas varor ut precis som i den traditionella handeln några gånger om året. Utbudet gällande storlekar och färger är måhända inte alltid lika stort under reaperioder, men du kommer garanterat att hitta fynd. Tipset är att hålla koll på dina favoritkollektioner under säsong och sedan spana efter eventuella fynd under reatiderna. Har du tur finns toppen du längtat efter kvar i lagret, men till halva priset!

Du kan även shoppa mode på outletkedjor på nätet. Där finns normalt sett utvalda kollektionsplagg från olika varumärken om det är en fristående återförsäljare. Kedjor eller varumärken kan också i egen regi erbjuda en outletsektion på nätet. Då samlas plagg och produkter som av olika anledningar har ett nedsatt pris. Det kan vara små fabriksfel eller kanske fel mått på en storlek. Ofta är dock plagget helt ok att bära och chansen är stor att du hittar många outletfynd!

Köp second hand

Ett stående tips är att shoppa medvetet även när det gäller miljö och hållbarhet. Varva ditt shoppande av nya skor och kläder med second hand. Det vill säga begagnade plagg som du hittar på köp- och säljportaler. Ett betydligt mer hållbart sätt att shoppa mode samtidigt som det blir ett spännande inslag i din vardagsgarderob.

På senare tid har även utlåning av kläder på nätet blivit populärt. Du kan helt enkelt låna plagg precis som du gör med böcker på ett bibliotek. Det här är definitivt ett smart alternativ till shopping när det gäller dyrare plagg. Du sparar mycket pengar på att låna en snygg festklänning till ett bröllop.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment